Sunday, 17 April 2011

Contest Mata Paling Kebabom!

As a start of this Easter Holiday of mine, I want to try something different. Cuba la masuk contest ni since I think my biggest asset are my eyes haha okay vain there but nothing wrong appreciating apa yang DIA berikan. Anyways, kalau korang interested joinla ye contest ni. Here is the link

Photo taken by Saiful Ridzuan

Photo taken by Saiful Ridzuan

Photo taken by Saiful Ridzuan


Tag:

8 comments:

nadia ar-rumaisha said...

mata saya tak cantek untuk masuk contest....huhuhu apapun all the best...

AimanAriffin said...

Nadia: laaa jgn ckp camtula. Mata u comel pe? hehe thank you :)

chekuduks bacee said...

yeahhhhh....saya di tagg lagi.....hehehe....mau pakai lens kaler pink untuk cntest nih....haha

AimanAriffin said...

hahaha silakan. i akan tag u je. takde kawan dah haha

Miss Shikio said...

wahhh! nice..hehe!

wish u a thousand luck.. ^_^

AimanAriffin said...

Miss Shikio: thank you :)

Ruby Dane said...

aiman, tak tau pun you already changed your url. hehe. nasib bek dpt cari tau.

AimanAriffin said...

Ruby: haha yup dah tukar sebab nak start fresh :)