Thursday, 12 May 2011

Beauty & Brains

Alhamdulillah. Another Happy day today! Woke up with the feeling blessed is great. Blessed that my parents afford to send me here. Blessed that I'm sleeping on a bed altho its as comfy as back home -.-" still should feel blessed! bersyukur kerana kawan-kawan menunggu di University untuk belajar bersama. bersyukur kerana pagi-pagi dapat makan cupcakes, wedges and ice-coffee walaupun cuaca sejuk macam ntah apa haha.

Sempat lagi vain time kat library T_T
Tadi lepas beli lunch, on the way jalan to the library tetiba ada orang datang introduce himself. Dia cakap, dia ngan kawan dia suka gaya fashion that I have. Dia orang ckp dia orang suka kasut, jacket, baju, sunnies, nampak berbeza ngan orang lain. Woh. Kembang hidung sekejap. Hampir terbang ke langit dah sebenarnya lol. Then dia orang mintak izin nak amik photos of myself sebab nak masukkan dalam fashion blog nama "Beauty & Brains"

Happie! :D
Sumpah terkejut gila time tu. Rasa bangga pun ada jugak sebab yela imagine berdiri sama taraf ngan budak-budak international yang lain. Bila lagi nak dapat peluang macam ni kan :) Tetapi apa pun bersyukur lah ada jugak orang appreciate my own style. Ingatkan takde orang notice haha. Kalau di beri peluang, hati ini nak je cuba bukak online clothes shopping based on my own taste and preferences tapi hajat tu belom sampai lagi kot. InsyaAllah one day in the future. Would be a dream come true though. Anyways! Like whats written on the blog "Beauty & Brains" Gonna dive into the books and notes and lectopia and coffee wooosh~ I hope I can inspire people out there. Semua orang mampu dan layak untuk memiliki kedua-duanya with HIS permission too of course lol InsyaAllah.

Can you see the moon?

Sunset



OH btw, today I had another successful good sun-basking by the University lake. Bliss~ Alhamdulillah

8 comments:

kyo_9 said...

huhu..
dipuji pelajar International..
nice~~~

all the best bro~=

reez said...

aiman yg stylo.....nanti balik ajar i fashion2 sket ok

Miss Shikio said...

hahaha~ suka lah tu

u memang layak jadi model lowh

weeee~

AimanAriffin said...

Miss Shikio: haha sukala. Happy ada orang notice :)

Aiyo. Kalau I layak jadi model dah lama dapat offer miss shikio

ZhEt said...

nice place there. untunglah dpt belajar kat oversea kan. one of my dream is to study somewhere in the oversea but never come true hihi

AimanAriffin said...

Zhet: study kat oversea bukan semua sweet like candy. Ada jugak yg susah :( haha takpe. ada jugak kelebihan study kat Malaysia

Anif Abdullah ® said...

i do love sunset:)
macam model ok.ha ha.

AimanAriffin said...

Anif: me too! sunset and sunrise. :) happy je.

macam tetapi bukan haha