Wednesday, 20 April 2011

London


Kekadang diri ini rasa sangatlah penat melawan perasaan yang tak pernah mahu mengalah. Nevertheless I'm still gonna fight it! Okeh! Ni nak citer pasal experience gi London, United Kingdom for the second time last year during my summer vacation. Sebenarnya aku tak nak ikut family pegi sana sebab I'm not a big fan of a cold weather. I prefer shorts and sunnies rather than thick black coats and scarves. Penat kot. Imagine 

Australia ----> Malaysia ----> United Kingdom ----> Malaysia ----> Australia

Sumpah kebas bontot duk dlm flight lama-lama (-.-')

Dulu bila aku kena pilih sama ada nak sambung pelajaran ke Europe atau Australia, aku pilih Australia sebab kat UK bila winter, sesangatlah sejuk pastu semua orang pakai baju hitam. It's too dull and I cannot live in that kind of environment unlike Brisbane, Australia, semua sempoi je pakai shorts and sun glasses, some of them barefoot and shirtless kot. Imagine walking around like that at City and in the shopping malls. 

Anyways enough talking, this is a few snapshots time kat London. 

Happy je budak ni!
Covered with snow
Sumpah stress time ni. AKU kena plan one week stay at London :-s



Okay, dia orang shopping tak ingat dunia

haha taknak kalah
Vain. sorry bout that
ingat nak amik dekat lagi ngan kuda tu, tapi takut kena tendang ngan kuda tu kang lols
aren't they cute? :>
I miss them already :'(
London Bridge is falling down~
Pfft nampak sgt bosan.

OKEH sorry again!

Jumpa kawan lama. She's studying there now. Azira :)
Okeh! ada banyak lagi gamba. tak terlarat nak upload semua. Insyallah one day kalau korang nak I'll upload it more. Till then!

16 comments:

Shairazi Saidin said...

OMG. bestnye. :) wanna join! ;p

AimanAriffin said...

Shairazi: haha alhamdulillah i had fun :) u shud go kalau ada rezeki

ADEEYA said...

Cute lah budak tuuu. Hw old is he? Hhehe ;)

Miss Shikio said...

wahhh! BALLY!!!

I tak penah pergi shopping kat BALLY, "Bali" penah lah.. ahahahah~

renjizakura said...

bau anda sume warna kelabu and hitam.nice. boleh jd my consultant neh utk beli clothes

AimanAriffin said...

Adeeya: hehe he is my nephew. This year dia 5 years old. Kan! geram oh!

AimanAriffin said...

Shikio: haha itula kali pertama i beli barang mahal dlm seumur hidup ni :)

AimanAriffin said...

Renji: haha my mom slalu bising ckp i ni takde kaler lain huahua. eh boleh aja :D

chekuduks bacee said...

naquibb cumelllll.....:p

AimanAriffin said...

chekuduks: hehe he is! :)

syafiq othman said...

ekekee....orang lain cakap gi london best but you said gi london bosan...omg...ahahahaha..u ni dah slalu sangat pegi ni....pasni gi la india ke...ha, baru u rase pengalaman baru...hihihi...

AimanAriffin said...

Syafiq: ish. i gi sana dua kali je kot mana ada byk. I tak mcm semua orang. hehe :)

Ibrahim Ismail said...

Look at one happy family you got there. :))

AimanAriffin said...

Ibrahim: i know! I miss them already :'(

mynameisanuar(^^,)/ said...

jeles + envy + cemburu + eh .. semua lah !
;)

AimanAriffin said...

Anuar: WAH! hahaha boleh plak semau tu!