Tuesday, 19 April 2011

Shopping!





Okay. I need to control myself from shopping again. Honestly you know what is the saddest part from all this? The part when after I do all this buying, wasting my parents money, I actually enjoy doing it. It makes my happy. It puts a smile on my face. That's bad. Really bad. Astaga. I gotta keep on teaching myself to stop this. So I guess I have to let this slip away for this time. 

Anyways kalau korang nak tahu. Brand Country Road and Billie ni merupakan salah satu Australian clothing brand. Kalau kat Malaysia nampak sesiapa pakai baju ke, accessories ke, beg ke brand Country Road, memang terus tahu dia tu pernah gi Australia. Design dia lawa-lawa so harga dia pun lawa-lawa. Harga barang-barang dia boleh di katakan lagi mahal daripada harga ZARA. Let's say a Zara shirt would cost around RM200, Country Road punya should be around RM300.  

If you happen to be at Australia, kalau nak beli barang-barang yang takde kat Malaysia, I recommend you buy it at Country Road. Walaupun mahal tapi bila lagi nak beli kan. So tunggu apa lagi? cepat datang Aussie!


15 comments:

Miss Shikio said...

wahh! jeles2..hahah~

Miss Shikio x dpt pergi sana so tlg kirimkan boleh x?? ahahah~ ^_^

AimanAriffin said...

Miss Shikio: hahaha jgn jeles. ala datangla sini. barula ada feel ;)

ADEEYA said...

Wahh! Sakan shopping :D nak shade satu? ;)

AimanAriffin said...

Adeeya: boleh je. meh sini dulu ahaha

renjizakura said...

kasutnyer cool lah

Nurul Ezra said...

nak jugak. Blanje ah! :D

AimanAriffin said...

Renji: its a very simple but casual shoe. boleh guna gi mana2 je :) RM60 je hehe

AimanAriffin said...

Nurul: aiya. suh bf u sponsor dtg sinila haha

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

aku terpanah asmara dengan

speck tu... ohh....

AimanAriffin said...

HAHAHA! terpanah asmara. sumpah lawak gila lol

Shairazi Saidin said...

Wow! I just love your Billie. Shopping x ajak kan Aiman! :)Lama x dtg blog sini. Gonna be here kerap2 bole? :p

AimanAriffin said...

Shairazi: haha thanx! its really2 cheap. Good buy. La camne nak ajaknye. tu pun main slamber je kluar haha. eh pls singgah sini slalu :)

sicomot-comel said...

wah...

bestnye dpt shopping ! ^^,

p/s: ni ummi dah follow sini :)

AimanAriffin said...

Ummi: oh hehe tq :D

Shairazi Saidin said...

im always aiman. ;p