Saturday, 9 April 2011

Sunday Morning yang Sempoi


Alhamdulillah. Cuaca begitu baik sekali hari ni. Hari-hari cerah macam ni selalu nya best kalau nak gi picnic ke jalan-jalan kat pantai ke. Seriously, orang kat sini lebih suka buat activiti2 macam ni daripada Malaysians yang lebih suka duk berteduh kat shopping mall and what not. Majority malaysiansla tak semua macam tu kan. huahua. Anyways, Gotta eat cepat-cepat and rush to the library sebab exam dah nak dekat (-.-') adusss.


Entah apa aku masak. I suck at cooking btw (-.-")

Muka baru bangun tido huahua

my one and only bestfriend. Coffee!

2 comments:

renjizakura said...

kat aussie bleh la g picnin siang2
kat malaysia panasnyer cucuk2 kulit
boleh terbakar kulit.
huhu

AimanAriffin said...

Renji: eh takla. kat sini terik sampai boleh dapat skin cancer. Sebab kat sini takde pollution. so langit dia clear gila